Etli Marul Dürüm Tarifi1 Porsiyon Etli Marul Dürüm Malzemeleri

  • 100 gram dana ya da tavuk kıyma.
  • 1 adet soğan (75 gram).
  • 5 gram sıvı yağ.
  • 4 gram tuz.
  • 1 gram karabiber.
  • 1 gram kimyon.
  • 2 adet Yedikule marulu.

Etli Marul Dürüm Yapılışı

1 tatlı kaşığı sıvı yağ ile kavurduğumuz soğanların içerisine baharatlarımızı ekleyip pişirmeye devam ediyoruz. Pişen kıymalarımızı Yedikule marullarımızın üzerine paylaştırıyoruz. Afiyet olsun 🙂

Not: Ekmek tüketimini azaltıp , sebze tüketimini arttırmak karın bölgesindeki yağları eritmede etkili bir yöntemdir.
Hazırlanma Süresi: 30 dakika.

Pınar Demirkaya
Latest posts by Pınar Demirkaya (see all)

Etli Marul Dürüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir