Pınar Demirkaya 10 May, 2025 0 Aralıklı Oruçta Sakız Çiğnemek: Oruç Bozar mı? Aralıklı oruç (intermittent fasting), son yıllarda popüler hale gelen bir beslenme düzenidir. Bu… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 08 May, 2025 0 Gıda Etiketlerinde Yeşil Yıkama: Tüketiciler Neye Dikkat Etmeli? Son yıllarda raflardaki ürünlerde şu kelimeleri mutlaka görmüşsünüzdür: “Doğal”, “Temiz içerik”, “Şeker ilavesiz”,… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 03 May, 2025 0 Pestisit Kalıntıları Nedir? Neden Soframızda Olmamalı? Bugün sizlerle çok önemli ama genellikle gözden kaçan bir konudan bahsetmek istiyorum: besinlerdeki… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 30 Nis, 2025 0 Çölyakta Sorun Sadece Gluten Değil: Lektinler Göz Ardı Ediliyor Çölyak denildiğinde genellikle akla ilk gelen şey “glutensiz beslenmek” oluyor. Evet, bu doğru… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 27 Nis, 2025 0 Bahar Aylarında Mevsiminde Meyve Tüketmenin Önemi Nisan, Mayıs ve Haziran… Baharın en güzel zamanları! Doğa uyanıyor, hava ısınıyor, ağaçlar… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 23 Nis, 2025 0 Sebzelerde Artan Kalıntı Riski ve Güvenli Tüketim İçin Öneriler İlkbahar, doğanın uyanışıyla birlikte sofralarımıza taze sebzelerin gelişini de müjdeliyor. Ancak 2025 yılı… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 19 Nis, 2025 0 Bağırsak Mikrobiyotasının Bozulması Son yıllarda kronik hastalıklarda ciddi bir artış gözlemlenmekte. Otoimmün rahatsızlıklardan sindirim sistemi bozukluklarına,… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 16 Nis, 2025 0 Duygusal Açlık ve Fiziksel Açlık Arasındaki Farklar Hayatın koşturmacası içinde zaman zaman kendimizi buzdolabının önünde buluyor muyuz? Bazen gerçekten aç… Devamını Oku
Pınar Demirkaya 13 Nis, 2025 0 Tatlı Krizlerini Yönetmenin Yolları “Bir parça çikolata derken paket bitti…” tanıdık geldi mi? Merak etme, yalnız değilsin.… Devamını Oku